top of page

Liefde overwint alles.

Aftellen! Vanaf vandaag nog exact 1 maand tot kerst, maar wat nog leuker is: nog exact 7 maanden totdat ik ga trouwen. En ik niet alleen, de man op deze foto met een beetje geluk ook.


Ik hoop zó dat het door kan gaan: om het leven en de liefde te vieren. Maar tussendoor ook stil te staan bij wat ooit was. En vooral: te beseffen wat we op deze dag in juni wél hebben, na een bizarre tijd 🦠.


Ik hoop mij, ondanks dat ik verbonden word 😜, vrij te voelen. Ik hoop te dansen tot de voeten pijn doen, zorgeloos mee te zingen met de muziek, te schaterlachen als nooit te voren en de liefde te voelen in iedere vezel.


Vogels zingen na een storm. Ik hoop wij ook. Dat we samen met onze gasten het glas heffen en concluderen: de storm was heftig, maar de liefde overwint. Liefde overwint alles❤️
bottom of page