top of page

WINST UIT

VERLIES

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het boek; 'Winst uit Verlies'. 
 

VERLIES

Tot voor kort liep je onbevangen rond – maar plots word je in je (jonge) leven geconfronteerd met verlies. Ineens is dat onbezorgde gevoel verdwenen. Jouw wereld staat op zijn kop. En nu? Daphne was 25 jaar toen ze plotseling haar enige zusje Sanne verloor in de week dat er bij haarzelf een kwaadaardig melanoom werd geconstateerd.

Ze besloot niet bij de pakken neer te zitten en richtte een bedrijf op in de geest van haar zusje. Omdat ze als jongere weinig herkenning vond in boeken over rouw, voerde ze gesprekken met meer dan 50 lotgenoten en schreef hun verhalen op.

WINST

In Winst uit Verlies vertellen bekende en minder bekende Nederlanders – én Daphne zelf – over hun verlies. Ze verschillen van elkaar in leeftijd en omstandigheden, maar één ding heeft deze groep mensen gemeen: ze hebben allen kracht gehaald uit tegenslag. Ervaringen die je niemand gunt, maar met gevolgen die ze allen nooit hadden willen missen. Want hun ervaring leert dat verlies je leven kan verrijken. Rouw heeft namelijk veel meer kleuren dan alleen zwart.

bottom of page