top of page

MOOIEDROOM

MooieDroom is ontstaan na het overlijden van mijn enige zusje. Als je iemand verliest die zo dichtbij je staat, is dat een nachtmerrie. In de periode die volgde besefte ik dat tegenslag niet alleen vernietiging brengt, maar ook de mogelijkheid om jouw eigen levensdoel te ontdekken. Uit de brokstukken van pijn en verdriet vond ik mijn eigen 'mooie droom'. 

 

Deze ervaring, in combinatie met mijn werk als Business lead innovatie bij de KNVB, heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Iemand die niet alleen de waarde van tegenslag begrijpt, maar ook de kracht van het vinden van je eigen missie in het leven. 

 

Mijn nachtmerrie is uitgemond in een mooie droom, waarbij ik anderen help hun eigen 'mooie droom' te realiseren. Jouw missie. En dat is veel meer dan alleen een zin op papier. Het is de drijvende kracht achter al je acties en beslissingen, en het vormt de basis voor de impact die je wilt hebben op de wereld om je heen. 

Daphne

Door middel van diepgaande gesprekken, creatieve brainstormsessies en strategische begeleiding, werk ik samen met individuen en bedrijven om hun ware doel te ontdekken en dit samen te vertalen naar een heldere en inspirerende missieverklaring. Hetgeen waar jij voor staat. Jouw mooie droom.

Mijn ervaring als oprichter van de innovatiehub van de KNVB en de samenwerking met startups en gerenommeerde bedrijven binnen dit ecosysteem, hebben mij geleerd hoe essentieel een heldere missie is voor het bereiken van doelen en het stimuleren van vooruitgang. 


Als mentor en coach sta ik naast je in je reis naar het verwezenlijken van jouw droom. Ik weet hoe belangrijk het is om obstakels te overwinnen, zelfvertrouwen op te bouwen en stappen te zetten richting je doelen. Als ervaringsdeskundige kan ik laten zien hoe tegenslagen een krachtige katalysator kunnen zijn voor persoonlijke en professionele groei. Mijn aanpak is persoonlijk, empathisch en resultaatgericht.


Of je nu een startup bent die zijn eerste stappen zet, een gevestigd bedrijf dat op zoek is naar vernieuwing of een individu dat zijn persoonlijke dromen wil realiseren. Ik sta klaar om je te helpen jouw mooie droom te vinden. 

bottom of page