top of page
WORKSHOPS
Van droom naar daad 

Hou je ballen hoog alsof jouw leven ervan afhangt? Loop je vast op dit moment in jouw leven? Doe  je nu veel tegelijk, maar niet met jouw hart? 

Wees gerust. Je bent niet de enige. We hebben het allemaal wel eens. Vraag is alleen: wat ga je er mee doen? Leent het begin van 2023 zich niet uitermate voor een moment van reflectie? Bij de workshops gebruik ik mijn ervaring om jou mee op weg te helpen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dream & Drink

Laagdrempelig, ongedwongen en vooral om even te onthaasten. Op deze inspiratie-avond nemen we jou mee in het verhaal van Mooiedroom en geven we jou aan de hand van praktische voorbeelden handvatten om eens stil te staan bij jouw dromen. En hoe kun je nu beter filosoferen over jouw toekomst, dan onder het genot van een goed vol glas? We sluiten deze avond dan ook af met een gezellige borrel. Een  avond die om jou draait. Tijd voor jezelf.

Droomdag

Altijd bezig? Een stressvol leven? En altijd de drang hebben om alles mee te willen maken? Stap eens voor een dag volledig uit de sleur, wees/sta stil en leer dat geluk en succes maakbaar zijn. Aan het einde van de dag weet je hoe je tijd voor jezelf en jouw dromen creëert met je drukke leven en heb je een aanzet gemaakt om jouw levensmissie te voorzien van een plan.

Droom naar daad

Gun jij jezelf écht de tijd om tot jouw gevoel te komen, te blijven en weer los te laten? Dan is het van droom-naar-daad-weekend wat voor jou. In dit weekend gaan we zorgen dat je in lijn komt met wat je ook alweer echt graag doet en hier een concreet plan op maken. En tijdens dit weekend kom je uiteraard niets tekort. Benieuwd? 

Please reload

Wat levert het je op? 

* Energie 

* Richting 

* Focus

* Inspiratie  

* Een hele berg tips & tricks 

Daarnaast zijn de workshops:
•Helemaal niet zweverig en geitenwollensokken-stijl

•Naast leerzaam vooral ook leuk: we bepalen jouw koers, letterlijk en figuurlijk
•Goed toepasbaar (je hebt focus – zelfs als je weer terug bent in de hectiek van alledag)
•Een goede investering in jezelf (je brengt jouw auto toch ook regelmatig weg voor een APK?)
•Een onvergetelijke ervaring, met uitzicht op nieuwe inzichten!

bottom of page