top of page

WAT KUN JE VERWACHTEN? 

Van droom naar daad 

Hou je ballen hoog alsof jouw leven ervan afhangt? Loop je vast op dit moment in jouw leven? Doe  je nu veel tegelijk, maar niet met jouw hart? Of heb/neem je in de hectiek van alledag geen tijd om even stil te staan bij wat je nu echt wilt? 

Wees gerust. Je bent niet de enige. We hebben het allemaal wel eens. Vraag is alleen: wat ga je er mee doen? Even uitstappen, stilstaan en uiteindelijk een sprong in het diepe wagen? Of op het droge blijven zitten en de stroming voorbij zien gaan, terwijl de tijd verstrijkt? 

In het diepe springen. Misschien zelfs wel met je ogen dicht. Doodeng. Maar wie nooit de sprong durft te wagen, blijft altijd waar hij nu is. Daarom laten wij jou middels onze workshops in een waterrijke omgeving eens even stilstaan en nadenken over wat je echt wilt.  Samen met mensen die in 'hetzelfde schuitje' zitten, maar ieder met zijn eigen ideeën en eigen behoeften. 

 

Aangezien niet iedereen evenveel tijd en budget wil investeren, hebben we een drietal mogelijkheden: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dream & Drink

Laagdrempelig, ongedwongen en vooral om even te onthaasten. Op deze inspiratie-avond nemen we jou mee in het verhaal van Mooiedroom en geven we jou aan de hand van praktische voorbeelden handvatten om eens stil te staan bij jouw dromen. En hoe kun je nu beter filosoferen over jouw toekomst, dan onder het genot van een goed vol glas? We sluiten deze avond dan ook af met een gezellige borrel. Een  avond die om jou draait. Tijd voor jezelf.

Droomdag

Altijd bezig? Een stressvol leven? En altijd de drang hebben om alles mee te willen maken? Stap eens voor een dag volledig uit de sleur, wees/sta stil en leer dat geluk en succes maakbaar zijn. Aan het einde van de dag weet je hoe je tijd voor jezelf en jouw dromen creëert met je drukke leven en heb je een aanzet gemaakt om jouw levensmissie te voorzien van een plan.

Droom naar daad

Gun jij jezelf écht de tijd om tot jouw gevoel te komen, te blijven en weer los te laten? Dan is het van droom-naar-daad-weekend wat voor jou. In dit weekend gaan we zorgen dat je in lijn komt met wat je ook alweer echt graag doet en hier een concreet plan op maken. En tijdens dit weekend kom je uiteraard niets tekort. Benieuwd? 

Please reload

Bij de workshops gebruik ik mijn ervaring om van jouw dromen en ideeën realiteit te maken.  In verband met COVID-19 is het enkel

mogelijk om de Dream & Drink workshop te volgen. Deze vindt logischerwijs digitaal plaats.

Wat levert het je op? 

* Energie 

* Richting 

* Focus

* Inspiratie  

* Een hele berg tips & tricks 

* Een (aanzet tot) een plan van aanpak hoe jij jouw dro(o)m(en) kunt najagen

* Een aandenken, om ervoor te zorgen dat ook na de workshop jouw idee/droom top of mind blijft 

Daarnaast zijn de workshops:
•Helemaal niet zweverig en geitenwollensokken-stijl
•Persoonlijk: maximaal 5 deelnemers per workshop
•Een unieke, digitale belevenis

•Naast leerzaam vooral ook leuk: we bepalen jouw koers, letterlijk en figuurlijk
•Goed toepasbaar (je hebt focus – zelfs als je weer terug bent in de hectiek van alledag)
•Een goede investering in jezelf (je brengt jouw auto toch ook regelmatig weg voor een APK?)
•Een onvergetelijke ervaring, met uitzicht op nieuwe inzichten!

Ik wil deelnemen aan de Dream & Drink-workshop van 8 januari.

(Bij teveel aanmeldingen wordt er geloot)

arrow&v
bottom of page