top of page

(V)ROUWCIRKEL

Rouw is geen reis die je alleen moet maken. Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan onze (v)rouwencirkel - een plek waar je niet alleen hoeft te zijn in je pijn. In deze cirkel delen we verhalen, tranen en lachen. We vegen de verwachtingen van 'hoe je moet rouwen' van tafel en omarmen de rauwheid van het proces. 

 

Dit is geen therapie of een snelle oplossing, maar een gemeenschap van vrouwen die begrijpen wat het betekent om een ​​geliefde te verliezen. Er is geen goed en geen slecht. Samen vinden we kracht in onze kwetsbaarheid en steun in onze verschillende verhalen.

Rouw is geen reis die je alleen moet maken. Er gebeurt iets magisch als vrouwen samenkomen. Sluit je aan bij onze cirkel waar we verhalen delen, tranen en lachen, zonder oordeel. Samen vinden we kracht in onze kwetsbaarheid en steun in onze verschillende verhalen. 

In de stille ruimte tussen het verdriet en de herinneringen, ontstaat een cirkel van zusterschap die ik al verschillende malen heb mogen ervaren. En dat nadat ik mijn echte zusje verloren ben... 

 

 

 

 

 

Laura (36)

"Op 3 oktober heb ik de (v)rouwcirkel van Mooie Droom gevolgd. Daphne heeft ons op een ontzettend open, heldere en ludieke manier meegenomen door de dag. Gewoon zoals Daphne is, enthousiast, grappig en down to earth. Op een prachtige locatie hebben we met een leuke en lieve club mensen onszelf bloot gegeven en veel handvatten gekregen. Het was een bijzondere, verdiepende maar bovenal inspirerende dag. "

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

bottom of page