top of page

Workshops

Hou je ballen hoog alsof jouw leven ervan afhangt? Loop je daarbij soms wel eens vast? Doe  je nu veel tegelijk, maar niet met jouw hart? 

Wees gerust. Je bent niet de enige. We hebben het allemaal wel eens. Vraag is alleen: wat ga je er mee doen? Leent het begin van 2023 zich niet uitermate voor een moment van reflectie? Bij de workshops gebruik ik mijn ervaring om jou mee op weg te helpen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat levert het je op? 

* Energie 

* Richting 

* Focus

* Inspiratie  

* Een hele berg tips & tricks 

Daarnaast zijn de workshops:
•Helemaal niet zweverig en geitenwollensokken-stijl

•Naast leerzaam vooral ook leuk: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd
•Goed toepasbaar (zelfs als je weer terug bent in de hectiek van alledag)
•Een goede investering in jezelf (je brengt jouw auto toch ook regelmatig weg voor een APK?)
•Een onvergetelijke ervaring, met uitzicht op nieuwe inzichten!

Laura (36)

"Op 3 oktober heb ik de workshop van Mooie Droom gevolgd. Ik vind het lastig om mijn dOELEn concreet te maken. Regelmatig passeren allerlei mooie dromen de revu, maar welke droom zou ik echt willen najagen, waarom en hoe dan? In de workshop hebben we het gehad over de "tijd" waarin we leven, hebben we stil gestaan bij het "loslaten" en "verlichting" gevoeld. Daphne heeft ons op een ontzettend open, heldere en ludieke manier meegenomen door haar droom. Gewoon zoals Daphne is, enthousiast, grappig en down to earth. Op een prachtige locatie hebben we met een leuke en lieve club mensen onszelf bloot gegeven en veel handvatten gekregen. Het was een bijzondere, gezellige maar bovenal inspirerende dag. Zeker een aanrader voor mensen die een duwtje in de rug of in de juiste richting nodig hebben. Of je nou al een mooie droom hebt of deze nog zoekt!"

bottom of page