top of page
workshopvrouwenmetballen.png

PILOT
VROUWEN MET BALLEN
1 FEBRUARI 2022

Jij! Vrouw met ballen.

Je bent er één. Maar je hebt er ook veel in de lucht te houden. Werk, partner, kinderen naar school, voetbal of vriendjes, boodschappen doen, koken, sporten, sociale contacten onderhouden en eigenlijk wil je ook nog gezond eten, af en toe een tijdschrift of boek lezen en moet er tussen alle bedrijven door ook nog wel eens opgeruimd of schoongemaakt worden. En als je dan eindelijk, eindelijk dit alles afgevinkt hebt, dan lonkt het bed of de bank. Maar hoe zorg je nu dat je, dat je naast het hooghouden van die ballen, genoeg energie over houdt?

Wie ben ik?

Daphne van Dijk. 37 lentes jong. Gezelligheidsdier (dus in niet-Coronatijden regelmatig op een festival of in een kroeg te spotten), lacht graag, snuift graag natuur op en is een heus schrijfmonster: ik vind het enorm leuk om blogs te schrijven.

 

Mijn werkende leven ben ik ooit gestart bij Wegener. Daarna 10 jaar gewerkt bij Radio 538 (twee ballen), momenteel al zo’n 4,5 jaar werkzaam bij de KNVB als innovatiemakelaar, waar ik door een innovatienetwerk vorm te geven versnelling en vernieuwing breng in het Nederlandse voetbal. Misschien ook geen toeval dat het beiden werkgevers met ballen zijn?

 

Daarnaast na het plotselinge overlijden van mijn zusje mijn verdriet omgezet in iets moois en daar zijn twee bedrijven uit voortgekomen. Mooiedroom.nl, waar ik anderen door middel van workshops help te leren hoe zij het leven kunnen leien waar ze van dromen. En daarnaast MDL!GHT, waarbij ik samen met mijn partner Maarten lampen ontwerp met de boodschap: er is altijd licht in donkere tijden. Daarmee verspreiden we haar lichtje letterlijk en figuurlijk over heel Nederland.

 

Bovendien moeder van Levi (8) en Eva (4) en echtgenote en businesspartner van Maarten. Hopelijk kan ik mij na 25 juni zijn vrouw noemen, want we zijn nu ook bezig met het regelen van onze bruiloft. En: hoe-kan-het-ook-anders, dol op sport: hardlopen, mountainbiken, bootcamp en voetbal (okay, dat laatste kijk ik vooral ;-). De meest gestelde vraag aan mij: jeetje, hoe hou jij nu al die ballen hoog?

Daarom heb ik besloten mijn kennis en ervaringen te delen in een online workshop. Hoe zorg jij ervoor dat je het alle ballen hoog kan houden en er ook nog rust erbij ervaart? Met de 10 gouden tips, ben jij straks een stuk relaxter.

 

Voor wie is deze workshop?

Powervrouwen, die het soms gewoon ook heel even kwijt zijn.

 

Kernwoorden workshop

Positief, ongedwongen, no-nonsense, resultaat

 

Pilot  

Jij kunt deelnemen aan deze pilot. Dinsdag 1 februari van 20.00 - 21.30 neem ik jou mee in de 10 gouden tips hoe jij een kei wordt in het hooghouden van meerdere ballen, zonder schuldgevoel.
 

Praktisch

We werken met een beperkt aantal plekken, om persoonlijke aandacht te kunnen garanderen. Meld je aan via onderstaand invulformulier en je hoort uiterlijk 26 januari 2022 of jij tot één van de gelukkigen behoort. Je ontvangt na de bevestiging van deelname een factuur. Na jouw betaling (uiterlijk 24 uur voor het event), ontvang je de link met toegang tot het event. 

Kosten  
Een bijdrage van € 59,- inclusief BTW.

Inschrijving VroUWEN MET BALLEN
Mogen wij jou benaderen met extra informatie over dit event?

Bedankt voor de inzending!
Op 31 december sluiten we de inschrijving en op 1 januari hoor jij of je erbij bent.

* Inschrijving is geen garantie op deelname in de workshop. Uiterlijk 1 januari verneem jij via de mail of jij tot de gelukkigen behoort.

bottom of page